Verandering aanbrengen

Wij vinden het belangrijk dat u uw woning naar eigen inzicht kunt veranderen. Het is uw woning en daar mag u een fijn thuis van maken. Daarbij moet u zich wel aan een aantal spelregels houden. Die leest u hieronder.

Uw verandering aanvragen
Als u veranderingen aanbrengt aan uw woning, moet u Talis vooraf om akkoord vragen. In sommige gevallen heeft u namelijk toestemming van Talis of de gemeente nodig. Bovendien kunnen wij u dan meteen adviezen geven.

Aanvraagformulier zelf klussen

Onze reactie
U krijgt binnen drie weken een schriftelijke reactie van ons. Het is belangrijk dat u daar op wacht voordat u begint met klussen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op per e-mail: welkom@talis.nl of via telefoonnummer (024) 352 39 11.

Welke veranderingen mogen blijven als u vertrekt?
Als wij toestemming geven voor de verandering, geven we daarbij aan welke voorwaarden van toepassing zijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het inschakelen van een erkend bedrijf of dat de veranderingen geen overlast mogen veroorzaken bij de buren. Ook gelden enkele kwaliteitseisen. Zie voor meer informatie de brochure hieronder.

Brochure met veel informatie over zelf klussen
Er is een brochure met daarin meer informatie. Bijvoorbeeld welke veranderingen u moet herstellen of welke mogen blijven zitten na vertrek uit uw woning. Download u hieronder de brochure.

Brochure Zelf klussen in uw woning

Meer informatie
Voor meer informatie over klussen in uw woning kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Tip: u kunt via de site ook informatie vinden om door ons de badkamer, keuken of het toilet te vervangen.