Energiecoaches

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om thuis energie te besparen? Bekijk dan onze bespaartips. Of maak een afspraak met een energiecoach. U krijgt gratis eenvoudige tips om uw woning energiezuiniger te maken. En u hoort van alles over verschillende energiemaatregelen.

Wie zijn de energiecoaches?
Energiecoaches vinden het leuk om u te helpen met uw vragen over besparing van energie in huis. Zij zijn vrijwilligers uit de gemeente Wijchen en Nijmegen. En ze hebben een cursus tot energiecoach succesvol afgerond.

Afspraak maken voor in Wijchen?
Hoogmeer, Abersland, Huissteden, Kronenland en De Weertjes zijn de wijken waar energiecoaches gratis bespaaradviezen geven.  Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Meld u dan aan via www.wijchen.nl/energiecoaches. Eén van de coaches neemt daarna contact met u op om een afspraak te maken.  Telefonisch een afspraak maken kan ook. Bel dan met Luuk van den Boogaard via 088 432 70 00.

Woont u in een andere wijk of in één van de kernen? U krijgt een brief van de gemeente Wijchen als uw wijk of kern aan de beurt is

Afspraak maken voor in Nijmegen?
Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Kijk op de site van het regionaal energieloket hoe u met een energiecoach contact opneemt. Of doe mee met de gratis workshop ‘hoe bespaar ik op mijn energie’. Energiecoach Pieter van der Kaaij uit Nijmegen geeft deze workshop waarin u veel tips krijgt. Meer informatie staat op zijn website. Ook kunt u zich daar aanmelden.

Wilt u zelf energiecoach worden?
Vindt u het leuk om bewoners tips te geven voor een lagere energierekening? Dan zoekt gemeente  u! Als vrijwilliger krijgt u een opleiding tot energiecoach en helpt u inwoners op weg met het duurzamer maken van hun huis.
Voor de gemeente Nijmegen leest u hier meer informatie. Meer informatie voor gemeente Wijchen is te vinden op de website van de gemeente Wijchen.

Heeft u andere vragen over besparen en energieprijzen?
Bekijk dan eens onze pagina met veel gestelde vragen over energieprijzen.