Energiecoaches

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om thuis energie te besparen? Bekijk dan onze bespaartips. Of maak een afspraak met een energiecoach. U krijgt gratis eenvoudige tips om uw woning energiezuiniger te maken. En u hoort van alles over verschillende energiemaatregelen.

Wie zijn de energiecoaches?
Energiecoaches vinden het leuk om u te helpen met uw vragen over besparing van energie in huis. Zij zijn vrijwilligers uit de gemeente Wijchen en Nijmegen. En ze hebben een cursus tot energiecoach succesvol afgerond.

Afspraak maken voor in Wijchen?
Diepvoorde, Elsland en De Ververt zijn de eerste wijken waar energiecoaches gratis bespaaradviezen geven.  Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Stuur dan een e-mail naar energiecoaches@drutenwijchen.nl. Zet uw naam, adres en telefoonnummer in de e-mail. Eén van de coaches neemt daarna contact met u op om een afspraak te maken. Woont u in een andere wijk of in één van de kernen? U krijgt een brief van de gemeente Wijchen als uw wijk of kern aan de beurt is

Afspraak maken voor in Nijmegen?
Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Kijk op de site van het regionaal energieloket hoe u met een energiecoach contact kunt opnemen. Of doe mee met de gratis workshop ‘hoe bespaar ik op mijn energie’. Energiecoach Pieter van der Kaaij uit Nijmegen geeft deze workshop waarin u veel tips krijgt. Meer informatie staat op zijn website. Ook kunt u zich daar aanmelden.

Wilt u zelf energiecoach in Wijchen worden?
Vindt u het leuk om bewoners tips te geven voor een lagere energierekening? Dan zoekt gemeente Wijchen u! Als vrijwilliger krijgt u een opleiding tot energiecoach en helpt u inwoners van Wijchen op weg met het duurzamer maken van hun huis. Meer informatie staat op de website van de gemeente Wijchen.