Gezocht: P&O adviseur (32 uur per week)

Ben jij van mening dat je als woningcorporatie alleen het goede voor je huurders kunt doen als je medewerkers zich met plezier en deskundigheid kunnen en willen inzetten? Wil jij impact hebben op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en ontwikkeling van de organisatie? Bij Talis krijg je de kans je verder te ontwikkelen en tegelijkertijd met ons te werken aan het strategisch P&O-beleid. Nieuwsgierig naar de functie van P&O adviseur? Lees dan snel onze vacature!

Wat wij bieden is:

 • een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met de intentie om je na een jaar een vaste overeenkomst aan te bieden;
 • een functie van 32 uur per week;
 • een salaris in schaal J of K van de cao woondiensten (min. €3.969 – max. €5.903), afhankelijk van jouw werkervaring;
 • hybride werken en een thuiswerkvergoeding. Dit wordt goed gefaciliteerd met thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop, telefoon, bureau en bureaustoel;
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
 • Voldoende verlofuren om jezelf op te laden én via ons cafetariasysteem de mogelijkheid om extra uren bij te kopen;
 • reiskostenvergoeding;
 • een persoonlijk jaarlijks loopbaanontwikkelbudget waar je zelf invulling aan mag geven;
 • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • een sportvergoeding;
 • goede pensioenregeling;
 • lekkere koffie in ons Grand Café, verschillende werklocaties, leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging.

Wat ga je doen?
Je gaat samen met de RvB, het MT en je collega-adviseurs aan de slag met het (verder) ontwikkelen en implementeren van het P&O- en strategisch personeelsbeleid bij Talis. Je vertaalt de visie en strategische agenda van de organisatie naar P&O-strategie en ontwikkelt beleid en instrumenten die consistent zijn met de visie. Het bestuur, managers en medewerkers in de organisatie weet je te enthousiasmeren en daarin mee te nemen. Met andere woorden: je adviseert proactief over de vraagstukken op alle niveaus. Je bent de sparringpartner voor bestuur en managers. Je neemt ze mee in actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de corporatiesector en de organisatie. Ook begeleid en faciliteer je werving en selectieprocessen, verzuimcasussen en je voert arbeidsvoorwaardengesprekken.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau. Je bent een ervaren, allround P&O adviseur. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met complexe P&O vraagstukken en je hebt tijdens je loopbaan al een actieve bijdrage geleverd aan organisatieveranderingen. Je bent op de hoogte van de maatschappelijk en branchegerichte ontwikkelingen.

Je schakelt met gemak tussen tactische en operationele vraagstukken. Je weet verbinding te maken tussen bedrijfsstrategieën en P&O-beleid. Ook heb je affiniteit met de maatschappelijke doelstelling van woningcorporaties.

Wat zien we graag in je terug? Toegankelijkheid, daadkracht en adviesvaardigheid. Je hebt humor en weet mensen te inspireren en te coachen. Bovenal werk je graag samen.

Wie zijn wij?
Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. Naast de verhuur van bijna 17.000 woningen in Nijmegen en Wijchen zijn we actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken, in combinatie met een goede zorg. We werken graag samen met maatschappelijke organisaties zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten én natuurlijk de bewoners zelf.

De dynamiek binnen en aandacht voor de corporatiesector is groot. Meer dan ooit heeft Talis oog voor de externe legitimatie. De beheersing van de kwaliteit van de bedrijfsvoering en zicht hebben op risico’s (en het acteren daarop) bij het realiseren van onze doelstellingen spelen daarbij een belangrijke rol. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan de video

https://www.youtube.com/watch?v=z311HjmfQmk&t=40s

In het team A&O is een gevarieerd scala aan disciplines zoals beleid, communicatie, P&O, juridische zaken, projectleiding en inkoop samengevoegd tot één team. Hiermee zijn veel ondersteunende- en adviesrollen van Talis bij elkaar gebracht.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Pien van der Meer, P&O adviseur, via nummer 024 352 38 59.

Ben jij de collega dat wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 15 oktober naar Michiel ter Laan, manager Advies en Ondersteuning, via vacature@talis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.