Wij zoeken een technisch beheerder

Ben je toe aan een nieuwe baan en minder vergaderen? Lijkt het je daarnaast leuk om problemen in woningen van huurders op te lossen? Bij Talis krijg je de kans je verder te ontwikkelen en om betekenisvol werk te doen als Technisch Beheerder.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat hebben wij te bieden?

 • Een jaarcontract, direct gevolgd door een vast contract;
 • een functie van 24 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
 • salaris in schaal G van de cao Woondiensten, (vanaf € 3.095 tot € 3.789 voor nieuwkomers in de sector en maximaal € 3.889 als je al bij een corporatie werkt). Het salaris is altijd passend bij jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
 • reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;
 • genoeg vakantiedagen om jezelf op te laden;
 • uitstekende thuiswerkfaciliteiten waaronder een persoonlijk budget om een thuiswerkplek in te richten zoals bureaustoel en een zit-/stabureau;
 • Hybride werken en de mogelijkheid 4×9 uur te werken;
 • een persoonlijk loopbaanontwikkelbudget;
 • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • mogelijkheid tot het ruilen van secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede koffie, verschillende werklocaties en leuke collega’s

Wat ga je bij ons doen?
Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van ons vastgoed. Hierbij ben je ons gezicht van de organisatie naar de huurders en onze onderhoudspartners. Je kunt kritisch meedenken op het proces en op de uitvoering. Je wilt niet altijd je gelijk halen, maar haalt juist plezier uit het onderzoeken van de perspectieven en belangen van de huurders, onze partners en je collega’s van Leefbaarheid en Verhuur. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de voortgang en monitoring op het dagelijks onderhoud. Daarnaast adviseer je bij de voorbereiding van het planmatig onderhoud aan de projectleider. Tijdens de uitvoering werk je samen met de projectleider en onze onderhoudspartners om de kwaliteit met elkaar waar te maken. Je signaleert, bespreekt en adviseert dus.

Wie ben je?
Jij hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring en bent toe aan de volgende of een nieuwe stap. Je hebt tenminste een MBO opleiding genoten. Je vindt het leuk om processen te verbeteren en je weet dat je ook de computer moet gebruiken. Je bent technisch onderlegt of je hebt technische affiniteit. Bij voorkeur in de bouwkunde, maar we willen ook wel verrast worden met andere technische kennis. En uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden. Kom je uit een andere sector, maar herken je jezelf? Ook daar staan wij voor open.

Wie zijn we?
Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Wil jij bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Dan past deze functie helemaal bij jou. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan eens Wij zijn Talis – YouTube .

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Pieter Claassen (medewerker Kwaliteit Vastgoed) op telefoonnummer (024) 352 39 10. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl.

Ben jij de kandidaat dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae dan uiterlijk 4 september per mail naar vacature@talis.nl, ter attentie van Truus van der Sanden. De gesprekken staan gepland op woensdag, 13 september 2023 in de middag. Houd hier rekening mee in jouw agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.