124 appartementen Woenderskamp

In de wijk Woenderskamp in de Waalspong realiseren we 124 appartementen. Woenderskamp is een mooie woonwijk met veel groen. Het ligt op 500 meter van NS Station Lent en tegenover Hof van Holland, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca, en andere voorzieningen komt. Aan de andere kant grenst Woenderskamp aan de uiterwaarden en het landgoed Oosterhout. Via de bruggen De Oversteek en De Snelbinder zijn Nijmegen-Centrum en Nijmegen-West snel bereikbaar.

1cc78767-4488-4892-8b72-e602067d0dc5_Woenderskamp

Het ontwerp bestaat uit twee gebouwen met een binnentuin
De gebouwen hebben drie en vijf woonlagen en passen qua architectuur goed bij de omgeving. Er komen verschillende types appartementen.

Er komen 83 appartementen van ca. 50m2
Deze hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer en één slaapkamer. Deze appartementen hebben geen balkon of terras, maar er is een gemeenschappelijke tuin en dakterras. Daarnaast komt er een gemeenschappelijke ruimte die onder andere ingericht wordt als wasruimte. Op de begane grond komen gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Er komen 11 appartementen van 43 m2
Zij hebben ook een woonkamer met open keuken, een badkamer en één slaapkamer. Deze appartementen liggen op de bovenste verdiepingen.

Er komen 20 woningen met twee verdiepingen
Op de begane grond hebben zij de voordeur en een woonkeuken. Op de verdieping een grote woonkamer, één slaapkamer en een badkamer. Deze woningen zijn 75m2. Zij hebben een eigen terras en een berging op de begane grond.

10 appartementen zijn bestemd voor Mindset Wonen
Mindset Wonen is een woongemeenschap voor mensen met een fysieke beperking. Het is uniek in Nederland. Nergens worden woningen gebouwd voor mensen met een beperking waar zij verder alles zelf kunnen regelen. De toekomstige bewoners moeten minimaal een zorgzwaartepakket 5 hebben met een persoonsgebonden budget. Kijk voor meer informatie op mindsetwonen.nl.

Interesse?
De bouw start in het voorjaar van 2020. De verwachting is dat de appartementen eind 2021 opgeleverd worden. Alle woningen zijn sociale huurwoningen en gaan we via Entree verhuren. Heeft u belangstelling voor een appartement of woning, dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. Wij informeren u dan over de voortgang en de start van de verhuur via Entree. Meld u aan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl.