Woenderskamp appartementen – verhuurd

Alle woningen zijn inmiddels verhuurd

124 appartementen Woenderskamp
Midden in de wijk Woenderskamp in de Waalspong realiseren we 124 appartementen. Woenderskamp is een mooie woonwijk met veel groen en een mix van woningen. Het ligt op 500 meter van NS Station Lent en tegenover Hof van Holland, waar vanaf 2022 een compleet centrum met diverse winkels, horeca, en andere voorzieningen komt. Aan de andere kant grenst Woenderskamp aan de uiterwaarden en het landgoed Oosterhout. Via de bruggen De Oversteek en De Snelbinder zijn Nijmegen-Centrum en Nijmegen-West snel bereikbaar.

P2019053 Woenderskamp Kruispunt High

Het ontwerp bestaat uit twee gebouwen met een binnentuin
De gebouwen hebben drie en vijf woonlagen en passen qua architectuur goed bij de omgeving. Er komen verschillende types appartementen.

94 appartementen van 43 en 50 m2
Op de bovenste verdieping komen 11 appartementen met een woonoppervlakte van 43m2 en een netto huurprijs van € 546,26 (prijspeil 2021). Op de 3e en 4e woonlaag komen 83 appartementen met een woonoppervlakte van 50 m2 en een netto huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). De 94 appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer en één slaapkamer. Deze appartementen hebben geen balkon. Er is een gemeenschappelijke binnentuin en dakterras. In het gebouw komt er een gemeenschappelijke ruimte. Op de begane grond komen gemeenschappelijke fietsenstallingen.

20 tweelaagse appartementen
Op de begane grond is de voordeur en een woonkeuken. Op de verdieping een grote woonkamer, één slaapkamer en een badkamer. Ook is er een balkon op deze verdieping. Zij hebben een berging op de begane grond. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 75m2 en een netto huurprijs van € 752,33 (prijspeil 2021).

10 appartementen zijn bestemd voor Mindset Wonen

Mindset Wonen is een woongemeenschap voor mensen met een fysieke beperking. Het is uniek in Nederland. Nergens worden woningen gebouwd voor mensen met een beperking waar zij verder alles zelf kunnen regelen. De toekomstige bewoners moeten minimaal een zorgzwaartepakket 5 hebben met een persoonsgebonden budget. Kijk voor meer informatie op mindsetwonen.nl.

Interesse?
De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de appartementen rondom de zomer van 2021 worden opgeleverd. Alle woningen zijn sociale huurwoningen en worden via Entree verhuurd. Heeft u belangstelling voor een woning, dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. Wij informeren u dan over de voortgang. Meld u zich aan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl onder vermelding van het project Woenderskamp.


Binnentuin

Entree