30 appartementen Burgemeester van Thielhof, Wijchen

Tussen het historisch centrum van Wijchen en het Wijchens Meer ontstaat een heel nieuw woongebied: Oostflank. Klok bouwontwikkeling bouwt hier in verschillende fases 165 woningen. Talis is eigenaar van het gebouw aan Burgemeester van Thielhof met 30 ruime, sociale huurappartementen.

d583215b-64ad-42bb-a68b-000d6c954987_Oostflank1

Midden in het centrum en toch in het groen
De appartementen in het woongebouw hebben verschillende plattegronden. Alle woningen hebben twee slaapkamers, een balkon, een berging en een eigen parkeerplaats. Ze hebben een woonoppervlakte van gemiddeld circa 81 m2. De verhuur van de woningen start in het voorjaar van 2017. De netto huurprijs is € 568,55. Daar komen servicekosten bij, voor bijvoorbeeld de schoonmaakwerkzaamheden en de algemene elektra van het gebouw. De bewoners van de appartementen komen op een bijzondere en geliefde plek in Wijchen te wonen. Midden in het centrum en toch in het groen. Dichtbij bijzondere karakteristieke gebouwen: het kasteel van Wijchen, de kerk en de molen en bij gevarieerde natuur, aan het Wijchens Meer en op loopafstand van allerlei voorzieningen.

Het hele plan
De Oostflank kenmerkt zich door bijzondere gebouwen met een dorpse uitstraling en de allure die herkenbaar is voor Wijchen. In de buurt komen koopwoningen, huurwoningen, zorgwoningen. In verschillende prijsklassen en varianten, voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, starters en senioren. Kijk op www.oostflankwijchen.nl voor meer informatie over het hele plan.

Hier kunt u de planning bekijken:

Planning Burgemeester van Thielhof