De Stelt in Lent, Nijmegen

We hebben 25 eengezinswoningen gerealiseerd verdeeld over vier blokken. De blokken hebben allemaal een eigen uitstraling. Zo beschikken sommige woningen over een veranda; anderen hebben een grotere zolder vanwege een dwarskap. Alle woningen hebben een mooie, ruime woonkamer met open keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met een tweede toilet. Vanaf de verdieping is er een vaste trap naar een zelf in te richten zolder.

P1030116

Woonbuurt De Stelt
Op een unieke locatie in de Waalsprong staan de woningen in de nieuwe woonbuurt De Stelt. De buurt ligt aan de zuidkant van het dorp Lent en grenst direct aan de Waal. Voor alle voorzieningen kunnen bewoners terecht in Lent en ze zijn snel in het gezellige centrum van Nijmegen.

Bouw en verhuurd
De bouw begon in januari 2016. In zes maanden realiseerde Van Wanrooij Projectontwikkeling de woningen voor Talis. Het ontwerp komt van architectenbureau Visser en Bouman. Alle sociale huurwoningen in de Stelt zijn verhuurd. 2 van de 25 woningen zijn toegewezen aan statushouders, dus mensen met een verblijfsvergunning. In elk van deze 2 woningen komen 4 jonge mensen te wonen. Zij huren in de woning een kamer.

Stelt Zuid
In 2020 begint de bouw van Stelt Zuid met 20 rug aan rug woningen.