(024) 352 39 11

Vragen over uw energielabel?

De laatste jaren zijn we druk bezig geweest met het verduurzamen van onze woningen. En dat blijven we doen. Met die verduurzamingsslag verbeteren we de energie labels van de woningen. Benieuwd hoe dat voor u zit? In dit korte artikel vertellen we u er meer over.

WM 210930 Slotemaker Bw 05

We verduurzamen onze woningen sinds 2013
In de afgelopen tien jaar verbeterden we 7000 woningen. Onze woningen hebben nu gemiddeld label B. Op dit moment hebben we nog ongeveer 500 woningen met slechte labels die we nog moeten verduurzamen. Dit doen we in de aankomende jaren.

Al onze woningen hebben een energielabel
Jaarlijks passen we een groot aantal labels aan. En die labels zijn tien jaar geldig. Ook passen we de labels van de woningen aan na groot onderhoud. Hierdoor houden we onze woningen up-to-date.

Zelf uw label controleren?
Dat kan gemakkelijk via de website van de overheid. Op de website vult u uw postcode en huisnummer in. U ziet dan direct het label dat bij de overheid bekend is. Let op: het kan zijn dat het label nog bijgewerkt moet worden. Bijvoorbeeld omdat u net groot onderhoud heeft gehad.

Heeft u hier nog vragen over, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kijk op onze veel gestelde vragen pagina.