Stella

Tussen station Lent en de Spiegelwaal bouwt aannemer Nijhuis Stella voor ons. Het complex is een bijzondere mix van 95 appartementen en 33 eengezinswoningen voor (jonge) gezinnen en starters.

HvH Veld 10 Bouwbord HBA 20231124

Stedelijk wonen dicht bij de natuur
Door de autovrije buurt is er veel ruime voor groen en daarmee erg geschikt voor gezinnen met kinderen. De eengezinswoningen worden 95m2 groot. Daarnaast krijgt het appartementencomplex een groene uitstraling door de binnentuin en een poort naar een autovrij plein. De appartementen zijn erg geschikt voor starters en worden ongeveer 50m2 groot. Bij het complex horen geen eigen parkeerplaatsen. Wel zijn er een paar parkeervergunning beschikbaar in het gebied.

Kersenboomgaard en stadspark naast de deur
Naast Stella bevindt zich een oude kersenboomgaard. Deze boomgaard wordt straks het buurtpark in Hof van Holland. De naam Stella verwijst ook naar deze boomgaard. Stella is namelijk een kersensoort, met een prachtige lichtroze bloesem. Deze is straks ook in de binnentuin van de appartementen te zien.

Planning
Op 15 december 2023 zijn we gestart met de bouw van Stella. We verwachten in het voorjaar van 2025 de woningen te op te leveren. De verhuur start rond de zomer van 2024.