(024) 352 39 11

Gezocht: communicatieadviseur (36 uur - fulltime)

Begrijp jij de kracht van communicatie? Weet jij jouw collega’s te overtuigen van de inzet van effectieve communicatie? En wil je een bijdrage leveren aan betaalbaar wonen voor iedereen? Dan zoeken wij jou.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren communicatieadviseur voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?
In deze leuke en uitdagende functie adviseer je collega’s op verschillende niveaus. Je bent nauw betrokken bij (vastgoed)projecten, zoals onderhoud- en renovatieprojecten en sloop- en nieuwbouwprojecten. Ook pak je algemene communicatietaken en -projecten voor Talis op. Je werkt aan verschillende opdrachten tegelijkertijd, wat zorgt voor veel afwisseling in je werk.

Je ontwikkelt communicatieplannen voor interne en externe communicatie en coördineert de uitvoering hiervan. Je adviseert collega’s en managers pro-actief bij het oplossen en voorkomen van communicatie-issues. Corporate middelen, zoals website en social media, verzorg je zelf. In elk verhaal zoek je de menselijke maat. Daarnaast versterk je de communicatie binnen Talis, door formats en richtlijnen op te stellen voor communicatie-uitingen en -processen en volg je de effectiviteit van de inzet van communicatie. Hierbij heb je oog voor de externe omgeving, trends, toekomstige ontwikkelingen en de koers van de organisatie.

Wat wij bieden is:

 • een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie om je na een jaar een vaste overeenkomst aan te bieden;
 • een functie van 36 uur per week (fulltime);
 • een salaris in schaal J van de cao woondiensten (min. € 4.366 – max € 5.897), afhankelijk van jouw werkervaring;
 • hybride werken en een thuiswerkvergoeding. Dit wordt goed gefaciliteerd met thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop, mobiele telefoon en een thuiswerkplek;
 • 8% vakantiegeld en 4% kerstgratificatie;
 • voldoende verlofuren om jezelf op te laden én via ons cafetariasysteem de mogelijkheid om extra uren bij te kopen;
 • een passende reiskostenvergoeding;
 • een persoonlijk jaarlijks loopbaanontwikkelbudget waar je zelf invulling aan mag geven;
 • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • een sportvergoeding;
 • goede pensioenregeling;
 • lekkere koffie in ons Grand Café, verschillende werklocaties, leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging.

Bij Talis werken we tijd- en plaats bewust. Dat betekent dat je op kantoor bent als dat nodig is en je thuis werkt wanneer dat kan.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste communicatieprofessional en hebt ervaring met projectmatig werken. Je bent flexibel, gaat proactief te werk en houdt goed overzicht op de taken die er zijn. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en staat hierbij stevig in je schoenen.

Je hebt minimaal een HBO-opleiding op het gebied van communicatie afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en weet hoe je duidelijk en helder schrijft. Daarnaast ben je een fijne collega om mee samen te werken en zoek je graag de verbinding.

Naast een passie voor je vak heb je ervaring binnen de corporatiesector of ben je hier nieuwsgierig naar. Je hebt zin om te werken aan vraagstukken, waarbij vastgoed en actuele maatschappelijke en lokale thema’s centraal staan.

Wie zijn wij?
Iedereen binnen Talis communiceert en draagt daarmee bij aan het realiseren van de strategische doelen. Team Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Naast richting geven, informeren en verbinden, zorgen we er mede voor dat we als Talis zichtbaar en aanwezig zijn. We weten wat er speelt en bouwen aan onze in-en externe reputatie, door te laten zien wat we doen en waarom. Het team Communicatie houdt zich onder andere bezig met communicatie richting huurders, projectcommunicatie, interne communicatie en profilering van de organisatie.

Team Communicatie valt onder de afdeling Advies & Ondersteuning. Binnen de afdeling Advies & Ondersteuning is een gevarieerd scala aan disciplines zoals beleid, P&O, juridische zaken, projectleiding en inkoop samengevoegd tot één afdeling. Hiermee zijn veel ondersteunende- en adviesrollen binnen Talis bij elkaar gebracht.

De dynamiek binnen en aandacht voor de corporatiesector is groot. Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. Naast de verhuur van bijna 17.000 woningen in Nijmegen en Wijchen zijn we actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. Een fijne, betaalbare woning en woningomgeving is een basisbehoefte. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken. We werken daarbij samen met maatschappelijke organisaties, zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten én natuurlijk de bewoners zelf. Ben je benieuwd naar ons? Lees hier dan meer!

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Liesbeth Holtkuile, communicatieadviseur, 024 352 38 40.

Ben jij de collega dat wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 20 maart 2024 naar Pien van der Meer, P&O adviseur, via vacature@talis.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 25 maart in de ochtend, houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.