(024) 352 39 11

Coronavirus: richtlijnen en uw veelgestelde vragen

We vinden de gezondheid van u en onze medewerkers belangrijk. Daarom houden we de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD aan. We vragen iedereen hier rekening mee te houden. Zo verkleinen we samen de kans op besmetting.

Ga via deze link direct naar de veelgestelde vragen.

Onze medewerkers houden gepaste afstand
Iedereen in Nederland wordt gevraagd om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Dat doen wij dus ook, bij huurders thuis en op andere plaatsen waar we werken. Ook nemen we de andere hygiëneregels serieus, zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, en papieren zakdoekjes gebruiken. Onze medewerkers dragen vaak een mondkapje.

Heeft u een vraag aan ons?
Wij zijn gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar. Dit zijn onze contactgegevens. Ook is onze balie in Nijmegen gewoon open (maandag tot en met donderdag, van 8.30 – 17.00 uur). De balie in het Huis van de Gemeente in Wijchen is op donderdagochtend open. We werken dan wel op afspraak. U kunt een afspraak maken. Wij adviseren ons bezoek dringend om een mondkapje te dragen.

Persoonlijke afspraken kunnen wij – en u – afzeggen of verzetten
Talis-medewerkers werken sinds zoveel mogelijk vanuit huis, zoals de overheid iedereen heeft gevraagd. Dat betekent dat niet alle afspraken op dezelfde manier door kunnen gaan. Vaak kunnen we iets telefonisch regelen. En soms vragen we om afspraken te verzetten. U kunt dat zelf natuurlijk ook doen. Neemt u gerust contact met ons op.

Bent u wat ouder en heeft u een verminderde weerstand? Daar houden we rekening mee
Voor deze mensen is er een groter risico op besmetting met het coronavirus. Daarom zijn we voorzichtig met persoonlijk contact. U kunt ons bellen als u hier vragen over heeft. Samen zoeken we naar een oplossing als dat nodig is.

We staan klaar voor u
Neemt u vooral contact met ons op als u vragen heeft. Hopelijk kunnen we u helpen!

Meer informatie over het coronavirus
Kijk voor meer informatie over het coronavirus ook op de website van het RIVM, de GGD Gelderland-Zuid en de overheid.

We actualiseren deze pagina telkens als dat nodig is.