Gezocht: onderhoudsmedewerker

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op de functie van onderhoudsmedewerker bij Talis!

Ben jij handig, servicegericht en heb je technisch inzicht? Dan zoeken wij jou! Als onderhoudsmedewerker bij Talis ben jij dé persoon die zorgt voor het oplossen van technische problemen en het bieden van service aan onze huurders.

Wat ga je doen?
Als Onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceverzoeken. en het adviseren van de benodigde oplossingen. Je doet dit overwegend bij onze huurders thuis, maar ook aan algemene voorzieningen in de complexen. Daarnaast speel je een belangrijke, signalerende rol richting je collega’s bij Leefbaarheid en bij Vastgoed. Je hebt dagelijks contact met onze huurders om problemen of storingen op te lossen en een uitstekende service te bieden. Dit werk brengt je in aanraking met een breed scala aan technische taken, variërend van elektra tot timmerwerkzaamheden. Ben je meer een allround vakman of juist een specialist? Voor beide rollen staan we open en zoeken we kandidaten.

Wie ben jij?
Je bent een vakman in hart en nieren en je hebt ervaring met dit soort werkzaamheden. Je kunt goed omgaan met verschillende situaties, ook als deze wat lastiger zijn. Je bent klantvriendelijk en je staat klaar om huurders te helpen.

Wat wij bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een fulltime baan van 36 uur per week en de mogelijkheid deze uren over 4 dagen te werken.
  • Een salaris in schaal D van de cao woondiensten, min € 2.845,00– max. € 3.408,00, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een werkbus, telefoon en de gereedschappen om je werkzaamheden mee te verrichten.
  • 8% vakantiegeld, 4% kerstgratificatie en de mogelijkheid tot extra verlofuren via ons Talis Cafetaria Systeem.
  • Een persoonlijk loopbaanontwikkelbudget en diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een sportvergoeding en goede pensioenregeling.
  • Leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging!

Wie zijn wij?
Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. Met 17.000 woningen in Nijmegen en Wijchen bieden we niet alleen huisvesting maar zijn we ook actief in projectontwikkeling en de verkoop van woningen.

In een veranderlijke wereld volgen wij een stabiele koers. Voorop staat – altijd – dat wij mensen een betaalbaar en goed thuis willen bieden in een buurt, waar mensen plezierig kunnen wonen. Nu en in de toekomst.

Dat kunnen wij niet alleen. Daarom werken we samen met huurders, met onze samenwerkingspartners en alle mensen die bijdragen aan het plezierig wonen in wijken.

Talis is een aantrekkelijke werkgever en wil dit ook blijven. Wij vertrouwen op de kwaliteit van onze mensen en investeren in hun competenties. Wij hebben oog voor ieders talenten en werken gericht aan persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en leiderschap om te kunnen bijdragen aan werkplezier. Ons personeelsbestand moet een goede afspiegeling zijn van onze samenleving, want dit biedt ons meerdere perspectieven op onze complexe uitdaging.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over onze organisatie!

Solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter Claassen, medewerker kwaliteit Vastgoed, via 024 352 39 10.

Stuur je sollicitatie naar Ron van de Molengraft, manager Vastgoed, via vacature@talis.nl

LET OP: We houden de vacature graag in eigen beheer, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.