(024) 352 39 11

Gezocht: stagiaire voor onze ICT-afdeling

Studeer jij ICT en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats bij een maatschappelijke organisatie? Talis biedt je graag de kans om kennis te maken met het maatschappelijk domein en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ben jij klaar voor de stage van je leven? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als stagiaire op de afdeling ICT (onderdeel van de afdeling bedrijfsvoering) staat het volgende op je agenda:

  • Meelopen met onze helpdeskmedewerker en na verloop van tijd zelfstandig taken oppakken zoals: eerstelijns storingen afhandelen en het verbeteren van applicaties. Uiteraard zorg je ook voor de administratieve verwerking van de binnengekomen meldingen.
  • Uitgifte van de verschillende ICT middelen: voor onze nieuwe medewerkers verzorg je de ICT middelen (zoals de laptop en een telefoon). Je zorg ervoor dat de middelen gebruiksklaar zijn en helpt de medewerker op weg.
  • Naast bovenstaande is er ruimte om zelf met ideeën te komen te verbetering van de systemen en in de ondersteuning van de gebruikers.

Een fijne woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Om onze huurders zo goed mogelijk te kunnen bedienen hebben wij goede gedreven en gemotiveerde collega’s nodig. Wil jij hieraan bijdragen en krijg jij energie om met mensen te werken? Dan past deze stageplaats helemaal bij jou.

Wie zoeken we?
Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je bent flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefrijk, kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en je werkt zorgvuldig. Je talent is: collega’s helpen en ondersteunen!

Wat kun je van ons verwachten?

  • veel flexibiliteit, want je moet naast je stage uiteraard ook tijd hebben om te studeren;
  • veel vrijheid om de juiste invulling aan je stage te geven;
  • een gezellig Grand café met goede koffie, verschillende werklocaties en leuke collega’s;
  • tijdens je stage ontvang je een bruto vergoeding van €400 per maand.

Wie zijn we?
Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Wil jij bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Dan past deze stage helemaal bij jou. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan eens Wij zijn Talis – YouTube

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Auke Jacobs, manager bedrijfsvoering, telefoon 024 352 34 66. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae (een link naar je LinkedIn pagina mag uiteraard ook) naar vacature@talis.nl ter attentie van Dimphy Fleuren of stuur een filmpje via What’s app naar het nummer 06- 50 69 60 18.