Bottendaal

We zijn begonnen aan het onderhoud aan de huurwoningen in Bottendaal. Ook verbeteren we hier de brandveiligheid van de woningen. Fase 1 is klaar en we zijn gestart met fase 2. Het onderhoud vindt plaats aan zowel de binnen- en buitenkant van de woningen. Ook de trappenhuizen nemen we mee. De Variabele voert de werkzaamheden uit.

259 5385

We verbeteren de brandveiligheid
Tijdens het huisbezoek met de bewoners lichtten we toe wat we aan de woning moeten doen voor de brandveiligheid. Ook keken we naar wat er moet gebeuren aan onderhoud binnen de woning. Bijvoorbeeld het vernieuwen van de meterkast. Elke woning is anders. Dit betekent dat de werkzaamheden bij de ene woning anders zijn dan bij de andere woning.

We zorgen voor een frisse uitstraling van de woningen
Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant knappen we op. Denk hierbij aan:

  • Schoonmaken van de gevels
  • Schilderwerk
  • Gevelreparaties

Voor het schilderen van de woningen kozen we samen met Loko Architecten voor kleuren die passen bij de woning. Huurders krijgen de mogelijkheid om voor de kozijnen en deuren te kiezen uit twee kleuren. We passen de kleur toe die de huurders het meest kiezen.

De werkzaamheden gaan door in 2023
We zijn afhankelijk van de levering van materialen, de weersomstandigheden en de ontheffing van de Wet natuurbescherming (WnB).