De Ark

Op het terrein van La Verna op Alverna starten we volgend jaar met de bouw van 12 middeldure huurappartementen voor 60-plussers. De appartementen komen op de plek van de voormalige ontmoetingsruimte De Ark van het woon-zorgcomplex La Verna

De Ark

Levensloopgeschikte appartementen bij La Verna
De 12 nieuwe huurappartementen liggen op een prachtige plek aan de rand van de bossen in Alverna. Dichtbij het woonzorgcomplex La Verna waar LuciVer en Driestroom zorg bieden aan mensen met een zorgvraag. De appartementen krijgen drie slaapkamers, zijn 65m2 groot, zijn rolstoeltoegankelijk en krijgen een balkon of terras van ongeveer 6m2. Voor mensen met een ondersteunings- of zorgvraag biedt LuciVer mogelijkheden.

Doorstroming voor middeninkomens
De bouw van de 12 middeldure huurappartementen biedt huishoudens met een middeninkomen (€40.765 tot €61.175) een mooie kans om door te stromen naar een passende, levensloopgeschikte woning waar zorg geleverd kan worden.

De sloop van De Ark start in het voorjaar van 2024
Daarmee maken we ruimte voor de nieuwbouw. We kiezen ervoor om dit in het voorjaar te doen om de aanwezige diersoorten niet te storen in het broedseizoen. Na de sloop start de bouw van de nieuwe appartementen. De oplevering wordt eind 2024 – begin 2025 verwacht.