Woenderskamp eengezinswoningen

31 eengezinswoningen Woenderskamp
Midden in de wijk Woenderskamp in Nijmegen-Noord realiseren we 31 eengezinswoningen. Woenderskamp is een mooie woonwijk met veel groen en een mix van woningen. Het ligt op 500 meter van NS Station Lent en tegenover Hof van Holland, waar vanaf 2022 een compleet centrum met diverse winkels, horeca, en andere voorzieningen komt. Aan de andere kant grenst Woenderskamp aan de uiterwaarden en het landgoed Oosterhout. Via de bruggen De Oversteek en De Snelbinder zijn Nijmegen-Centrum en Nijmegen-West snel bereikbaar. Onze 31 sociale huurwoningen maken onderdeel uit van een buurt met koopwoningen en vrije sector huurwoningen.
Alle woningen krijgen een netto huurprijs van € 619,01 (prijspeil 2020).

Woenderskamp Egw

29 woningen met twee slaapkamers
De woningen hebben beneden een hal en een woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolder. De woningen zijn geschikt voor bijvoorbeeld startende gezinnen.

2 woningen voor (grote) gezinnen en rolstoelgeschikt
Deze woningen zijn breder, hebben een huislift, een grotere badkamer en 4 slaapkamers.

Interesse?
De bouw van de 31 woningen start naar verwachting in oktober 2020. De oplevering is gepland in het voorjaar van 2021. Alle woningen zijn sociale huurwoningen en verhuren we via Entree. Heeft u belangstelling voor een appartement of woning? Dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. Wij informeren u dan over de voortgang en de start van de verhuur via Entree. Meld u zich aan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl, onder vermelding van het project Woenderskamp.